Recept; Tropisch toetje 

Vandaag een heel makkelijk, doch erg smakelijk tropisch toetje =). 

  
/// Benodigdheden; 

(Voor 4 personen) 

– 1/2 Liter Vanille roomijs 

– Blik ananasstukjes in siroop (blik van 567 gram) 

– 4 eetlepels chocolade-vlokken 

– 2 grote of 4 mini bounty’s (of kokos/chocolade-reepjes van een ander merk, ik gebruikte die van de “Basis” van de Albert Heijn. 

/// Wat te doen; 

Haal allereerst het ijs uit de vriezer. 

Laat vervolgens de ananasstukjes uitlekken en vang het sap op. 

  
Doe de ananas dan in een mixer en pureer het fijn. 

  
 Meng er vervolgens ongeveer 6 eetlepels van het ananassap door heen, zodat het iets meer een ananas-saus wordt. Snijd de bounty’s in kleine stukjes. 

  
Verdeel het ijs over 4 schaaltjes en meng de bounty-stukjes er door heen. Schenk vervolgens de ananassaus erbij en versier met de chocolade-vlokken. 

  
Smakelijk eten! =) 

De prijs van bovenstaand toetje kwam (in totaal voor 4 personen) neer op zo’n €5,-. 

© Eveline – Augustus 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s