Recept; Amuse met zachte kaas & beenham

Vandaag in de receptenblog; een amuse =). Snel klaar en erg lekker 👍! 

(~ Amuse – “Smaakvol en kleurrijk hapje wat in restaurants bij het aperitief geserveerd wordt (-).”. ~ Encyclo.nl) 

  
/// Benodigdheden; 

(Voor 4 personen) 

– Halve komkommer 

– +- 50 gram gegrilde beenham, dun gesneden 

– Halve citroen 

– 4 puntjes smeerkaas (La vache qui rit, verpakking van 8 puntjes) 

– Peper & zout 

/// Wat te doen; 

Schil de halve komkommer en snijd in blokjes. 

  

Snijd de citroen door midden en pers één helft uit boven een schaaltje. 

  
Scheur de dunne plakjes ham in stukjes. 

  
Schep vervolgens in de glaasjes een laagje ham-flinters. 

  
Leg daarop een puntje kaas en druk het zachtjes wat aan. 

  
Schep de blokjes komkommer om in het citroensap en breng het op smaak met zout & peper. 

  
Schep de blokjes komkommer boven op de kaas. 

En…. de amuse is klaar. Smakelijk =). 

  
© Eveline – September 2015 

(Bronvermelding; AH-app.) 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s