Valt er wat te zien? 

Gisteren hebben wij een enerverende zondag gehad. De dag begon al erg vroeg omdat onze jongste dochter om kwart voor 7 eigenlijk wel vond dat ze genoeg geslapen had. I respectfully disagreed, maar oké 😉. 

Lekker ontbijtje gemaakt (zie ook het receptje van gister, klik hier) en tegen toen mijn vader tegen 10en bij ons aankwam om als oppas te fungeren, vertrokken mijn man en ik naar de sportschool. Hij voor de spinning & fitness, ik voor de Global mala (heb je hier nog nooit van gehoord? Klik hier!), waar ik kennis gemaakt heb met (Aqua-) Tai Chi! Wow! Daar komt zéker nog eens een aparte blog over. Ik was erg onder de indruk namelijk. 

Tussen de middag waren we beiden weer thuis en na de lunch riepen de huishoudelijke taken en sommige zó hard, dat we er niet om heen konden. Wasgoed, vaatwasser, stofzuiger. Die zaken waar je niet om heen kunt. Na de huishoudtaken waren onze babyboy en onze kleuter nog bezig aan een middagdutje en de oudste was buiten aan het spelen. (Mijn man trouwens ook, maar dan in de tuin 😋!). Ik begaf me in een luttele 20 minuten waarin ik zowaar zelf even mijn oogjes dicht kon doen. Wat een ervaring! En wat knapt men op van zo’n powernapje! Weer waar geleerd 😁. 

Toen alles en iedereen weer wakker en verzameld was, stapten we op de fiets. Want mensen, wat was het gister heerlijk (fiets-) weer! De kindjes kraaiden van plezier in de frisse maar lekkere na-zomer-wind en bodywarmers waren voldoende. 

We besloten om een lekkere doos waterijs te kopen, vlak voor het naar huis gaan. Op zo’n zonnige dag mag je de middag afsluiten met ijs 😃. Ik stond in de rij bij de winkel, met op 1 arm de baby, en aan de andere arm mijn handtas bungelend. En twee overactieve dochters rond mij heen. We waren weer een heuze attractie. Het was nogal druk en ik had écht het gevoel dat mensen naar me aan het staren waren. Eén man in het bijzonder. Zijn ogen prikte in mijn rug. Ik dacht op een gegeven moment serieus: ‘Valt er wat te zien ofzo???’. 

Eenmaal thuis kwam ik er achter dat er inderdaad wat te zien viel.

Kinderboerderij & gat in broek (voor blog) 012

Een mega groot gat in mijn spijkerbroek. Net bij m’n billen. En nét wanneer ik die ochtend een stringetje aan had getrokken in plaats van een normale onderbroek, waardoor het voor die man niet te zien was en het leek alsof ik in m’n blote reet in m’n spijkerbroek was gestapt. Going commando. 

Valt er wat te zien ofzo???? 

Best! 😂 

© Eveline – September 2015

One thought on “Valt er wat te zien? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s