Recept; Toast met geitenkaas, peer, walnoten en honing. 

Vandaag iets lekkers voor de lunch in de receptenblog; campagnard-toast met (o.a.) geitenkaas, peer, walnoten en honing. Here we go! =) 

  
/// Benodigdheden; 

(Voor 3 à 4 personen) 

– Stuk of 6 tot 8 sneetjes Campagnard brood. 

– 1 sappige grote peer

– 1 rol geitenkaas (Tendre Buche, 150 gram) 

– 2 e.l. amandelen (Zak van Duyvis, Ovenroasted amandelen) 

– +- 2 e.l. honing 

– Paar “sprenkels” geraspte kaas 

– Margarine 

(- Ovenschaal) 

/// Wat te doen; 

Verwarm allereerst de oven voor op 200 graden. 

  
Vet dan lichtjes de ovenschaal wat in met margarine. 

 
Leg zoveel Campagnard sneetjes brood als past, in de ingevette ovenschaal naast elkaar. 

 
Snijd vervolgens de geitenkaas op dunne plakjes. 

  

En beleg de sneetjes brood met de geitenkaas. Snijd daarna de peer op kwarten en haal het klokhuis er uit. 

  
Snijd de peer op plakjes en leg dat er bij op de geitenkaas. 

  
Pak vervolgens 2 eetlepels amandelen en verdeel die ook weer over de sneetjes brood. 

  
Strooi dan wat geraspte kaas over het geheel en maak het af door wat honing over ieder sneetje te sprenkelen. 

  
Zet het dan 10 minuutjes in de voorverwarmde oven. En dan…. etenstijd! 😁 

  
Smakelijk eten =). 

Bovenstaande maaltijd kwam, in totaal voor 3 à 4 personen, neer op ongeveer zo’n €8,-. 

© Eveline – September 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s