Hygiënisch hoor! 

Al weken vraagt mijn man of ik hygiënische toiletdoekjes wil mee nemen. Wat hij daar mee bedoelt, is vochtig toiletpapier. Een wc-douche is iets te prijzig dus probeert hij dat te ondervangen met vochtig toiletpapier. Also. 

Echter, op de 1 of andere manier vergeet ik het elke keer op het boodschappenlijstje te zetten. Gelukkig is er ook altijd nog gewoon toiletpapier, dus het is niet zo dat hij z’n handen ervoor moet gebruiken (of brieven van de belastingdienst bijvoorbeeld😉). 

Op maandag doe ik meestal de grote boodschappen (uuuuuh, als in; producten uit de winkel halen voor bij ons in de koelkast enzo😄) en er waren wat schoonmaakartikelen in de reclame, waaronder hygiënische sanitair doekjes. 

  
Vind ik altijd handig! Dagelijks zo’n doekje op-over-en-langs de wc; heerlijk schoon! Ik had 2 pakjes meegenomen en legde er 1 op de voorraad, en 1 op het toilet; op het vensterbankje bovenin. 

Later, in de avond, zegt mijn man ineens; 

“Eindelijk heb je die doekjes meegenomen, ze werken goed!”. 

Toen ik hem (half stikkend in mijn eigen lachen) liet weten dat dat schoonmaakdoekjes voor het toilet zelf waren en beslist niet voor persoonlijk gebruik zei hij laconiek;  

“Ach, zoals ik zei; ze werken goed!”. 

😳😳😳😂😂😂 

  
© Eveline – Oktober 2015

2 thoughts on “Hygiënisch hoor! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s