Mini

Buitenom een Renault Espace, hebben wij tevens (of eigenlijk; heeft mijn man) een Mini. Een originele, ouderwetse échte Mini. Een werkelijk juweeltje. Om naar te kijken dan toch! Als je er in rijdt, is het een hele andere, zeer aparte belevenis 😜, maar enfin; het is een stoer, leuk wagentje en overal waar je rijdt, word je nagekeken. En vooralsnog heeft dit kleine autootje ons nog nooit in de steek gelaten (wat we van de Espace niet kunnen zeggen, maar da’s weer een heel ander verhaal 😝). 

Anyway, altijd wanneer we op de weg zitten (in welke auto dan ook), maken onze dochters er een sport van, andere Mini’s in het verkeer op te merken. En dit mag zowel een ouderwetse als een nieuwerwetse mini zijn (ik citeer hun spelregels hoor, ik heb er niks mee te maken 😉!). Meestal zitten ze spot-on! Al van veraf worden Mini Coopers ontdekt en in een divers pallet aan kleuren. Ze hebben er ontzettende lol mee. 

Op een gegeven moment gilde de oudste dochter (8 jr); 

“Ja daar, helemaal in de verte, komt er weer één aan hoor!”. 

Naarmate de auto dichterbij kwam, bleek het alles behalve een Mini te zijn. Wel een Hummer. Klein verschilletje 😄. Toen de enorme bak ons voorbij reed, liet de oudste laconiek weten; 

“Oh nee, die is toch iets groter! Nou ja, sorry hoor mensen, maar van een afstand lijkt álles een Mini!”. 

  
© Eveline – Oktober 2015

One thought on “Mini

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s