Kim’s Knutsels

Hoe moet het zijn als je kind aan verschillende syndromen lijdt? Zowel geestelijk als lichamelijk een strijd moet leveren? Kim Vink en haar man Michael weten er helaas alles van. Hun oudste dochter Tara lijdt (o.a.) aan het loeys-dietz syndroom type 4 (uitleg over wat dat is? Klik hier) en aan het Stickler syndroom (klik hier.).

Sinds ongeveer een jaar heeft Kim de non-profit organisatie opgericht; “Kim’s Knutsels“. Ze biedt daar haar diensten aan als kapster voor vlechten en opsteekkapsels, zowel voor volwassenen als kinderen. Ze maakt ook mooie sieraden. De opbrengst van deze diensten wordt ingezet voor Tara’s droomlijst. Allemaal wensen op haar lijst die door middel van dat geld uitgevoerd kunnen worden. Mooi en bijzonder!

Kort geleden gaf Kim via de Facebookpagina van Kim’s Knutsels aan, een fotoshoot weg te geven. Liken en delen van de pagina was uiteraard vereist. Goed voor een beetje bekendheid natuurlijk en gelijk een leuke actie. Een aantal meisjes wonnen de fotoshoot, waaronder onze oudste dochter! =) Wat ontzettend leuk. Jippie!

Eergister was het zover…. Het haar werd verzorgd door Kim zelf dus, en de fotografe was Mieke Compiet. Het resultaat….. WOW! =)

Carmen

Carmen genoot ten volste. Bij thuiskomst gaf ze te kennen dat dat ook best voortaan een optie kon zijn, bij vriendenboekjes invullen. Ik vroeg wat ze daarmee bedoelde?!

“Nou,  je weet wel, bij wat je later wil worden! Mama, juf, ballerina, prinses en fotomodel!”

Dus…. 😉

Hoe dan ook, draag je Kim en haar familie een warm hart toe en woon je in Terneuzen of omgeving? Kijk dan eens op haar Facebookpagina en laat je haar een keer (in-)vlechten of opsteken. Voor een spotgoedkope prijs zit je haar fantastisch (we praten over tussen de 4 en de 8 Euro) en help je een klein meisje met haar wensenlijst te verwezenlijken. Om naar de pagina te gaan, klik hier.

© Eveline – November 2015

2 thoughts on “Kim’s Knutsels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s