Shampoo van AH-Basis

Vandaag in de #Beauty-blog een shampoo van de Basis-producten-lijn van de Albert Heijn. Meestal gebruik ik shampoos zoals bijvoorbeeld Andrelon, maar die liggen qua prijs aanzienlijk hoger dan dit betreffende shampootje. En kort geleden dacht ik ineens: we gaan ‘m eens meenemen. Probeerseltje.

Shampoo 002

De verpakking laat ons weten dat het om een milde shampoo gaat, voor dagelijks gebruik. Ik ben zo’n muts die haar haar zo goed als iedere dag wast (eigenlijk heel slecht, maar dat daargelaten) en dus heb ik de proef op de som genomen en de afgelopen pak & beet 2 weken deze shampoo daadwerkelijk dagelijks gebruikt.

Conclusie?

Ik vind een fijne shampoo die ook nog eens erg lekker ruikt. MAAR… eerlijk is eerlijk: bij de haar-punten wordt het een beetje stroef van deze shampoo. Ik bemerkte al na één keer gebruik dat ik het daarna wel moet aanvullen met een conditioner, terwijl ik dat bij wat duurdere shampoos niet perse moet doen, om het daarna toch goed doorkambaar te maken. Dus: dit is een fijne shampoo, maar een beetje crèmespoeling daarna is (mijns inziens) wel nodig.

Hoe dan ook, gezien de prijs van deze 300 ml-flacon valt er overigens niet heel veel te klagen: €0,79.

Zal ik deze shampoo nog eens kopen? Ja zeker!! In de dure decembermaand zijn alle kleintjes besparen mooi meegenomen :-P. Ik neem de eerstvolgende keer dan wel óók de crèmespoeling mee van AH-basis. Kijken of ze elkaar goed complimenteren! 😉

Fijne dag allemaal!

© Eveline – December 2015

One thought on “Shampoo van AH-Basis

  1. Ik vind zelf de goedkoopste versie van de kruidvat shampoo en conditioner erg fijn, 39 cent geloof ik voor 300 ml. De ‘groene flessen’ van kruidvat zijn met 99 cent voor 500 ml net wat luxer, maar ook echt een aanrader. (Laatst zelfs in de aanbieding voor 2 voor 1,50 dus dan luxe en cheap!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s