Begin je dag goed…

… met een kleintje Yakult. 

flesje_yakultreg_HR200

Het flesje wat sinds 1994 in Nederland verkrijgbaar is. Tachtig jaar geleden bracht wetenschapper dr. Minoru Shirota na jarenlang onderzoek het allereerste flesje probiotica op de markt in Japan. Probiotica zijn levende micro-organismen oftewel bacteriën, waarvan we aannemen dat ze de gezondheid kunnen verbeteren. Het idee van levende micro-organismen in te nemen klinkt voor sommige wat vreemd/vies, maar besef dat je eigen lijf WEMELT van de levende organismen. Het is zeer natuurlijk en zonder deze organismen zouden we niet kunnen leven.

Yakult bevat zo’n 6,5 miljard Lactobacillus casei Shirota bacteriën per flesje. De melkzuur-bacteriën komen levend in de darmen aan en kunnen daar hun steentje bijdragen aan een goed werkend darmensysteem.

Het flesje met de rode opdruk is de zogenoemde originele versie. Dan heb je nog de light versie (de blauwe) die minder zoet is.

YakultLight

En de PLUS versie (de groene), waar ook vitamine C in zit. Allemaal gluten vrij.

YakultPlus

De prijs van Yakult is voor de originele en de light voor een 7-pack: €2,86 en de plus versie kost voor een 7-pack: €2,89.

Wij beginnen tegenwoordig onze dag ook goed met een kleintje Yakult… Ook de dochters vinden het erg lekker en aangezien ze bij tijd en wijle niet altijd goed willen eten, denk ik maar bij mezelf: al het goede wat ze binnen krijgen, hebben ze binnen. Baat het niet…. dan schaadt het niet ;-).

Begin jij je dag goed met een kleintje Yakult?

© Eveline – December 2015

2 thoughts on “Begin je dag goed…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s