Oud en nieuw! (And quote of the day ~ •21)

En dan is de laatste dag van dit jaar ineens aangebroken. Zoals voor iedereen, is het ook voor ons een veelbewogen jaar geweest. Maar ja, then again: is dat niet gewoon leven? Dit veelbewogen leven? 😀 Vandaag staat voor mij de laatste dag werken van dit jaar op de planning, met aansluitend nog wat boodschapjes doen, naar huis, de tafel mooi opdekken, de keuken in duiken en daarna het bezoek verwelkomen.

Oh ja, en vanavond natuurlijk de staatsloterij winnen. Ik heb 2 keer een half lot in huis gehaald. Ik wilde namelijk 1 random eindcijfer-lot en 1 met een door mij gekozen cijfer. Maar 2 x 30 Euro ging me weer net een stapje te ver zo na al die dure feestdagen, en dus: 2 x een half lot. En even flitst dan door je hoofd; ja maar, straks win ik de hoofdprijs, krijgen we daar maar de helft van. Meteen gevolgd door de gedachte; jaaaahaa, want als er ‘slechts’ 15 miljoen Euro op je bankrekening wordt bijgeschreven dan is het eerste wat je denkt: aaaaah, kut zeg!! 😉

Enfin, lieve schatten, ik wens jullie allemaal een fantastisch nieuw jaar. Met gewoon, de mooie dingen van het leven; liefde, vriendschappen, optimisme, hopelijk een goede gezondheid, makkie an doen en een keertje juist zo min mogelijk doelen stellen en je zelf vervolgens verrassen met dan tóch dingen voor elkaar te krijgen. Laat het leven lekker voortkabbelen en geniet van de seizoenen. Geniet van eenvoud. Geniet van de kleine dingen. Op een dag zul je je namelijk louter die kleine dingen herinneren alszijnde de belangrijkste!

Fijne jaarwisseling iedereen !!! =)

Happy-New-Year-Quotes

© Eveline – December 2015

(Afbeelding verkregen via Google!) 

2 thoughts on “Oud en nieuw! (And quote of the day ~ •21)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s