Wie niet horen wil…

Ze was boos op hem. Onze 4-jarige dochter Lisa, op haar 1-jarige broertje Max. Hij zette namelijk steeds de televisie uit, terwijl zij net naar haar favoriete programma aan het kijken was: Alvin and the chipmunks (zouden we ons om haar programma-keuze zorgen moeten maken? 😉 ). Enfin, gék werd ze ervan. Ik hoorde haar grote brullen geven! Broertje-lief was echter niet onder de indruk van het stemverhef van zijn zusje en gaf harde lachkreten.

Op het moment dat ik vanuit de keuken terug de woonkamer in liep hoorde ik een harde pets, gevolgd door een huilend jongetje. Ik kreeg ze allebei in het vizier en Lisa stond met haar handen in haar zij, tevreden naar de (nog-altijd-aan-staande=) televisie te kijken. Max huilde en hield zielig zijn handje omhoog… dat rood geworden was. Lisa trok een wenkbrauw op en ik zag, dat ze mij in haar ooghoek zag. Zonder op te kijken liet ze me weten:

“Ja, ik heb hem meermaals (echt letterlijk wat ze zei; meermaals!) gewaarschuwd, maar het stoute mannetje wil niet luisteren. Tja, dan moet ‘tie het maar voelen!”.

Yo!

Vier jaar, mensen…

Vier jaar!

Dat is de toekomst van Nederland, als het aan Lisa ligt; wie niet horen wil…. 😉

FotoVoorBlog1

© Eveline – Januari 2016 

One thought on “Wie niet horen wil…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s