God, laat het bloed zijn!

Terwijl ik vanmiddag op de social media allerlei heerlijke carnavals-foto’s voorbij zag komen, schoot mij plots een persoonlijke carnavals-herinnering te binnen…. Ik was 17 en ging met een vriendinnetje carnavallen. Zij woonde op hetzelfde dorp als ik en we hadden besloten eerst nog wat in te drinken voordat we gingen. Gehuld in een fel gekleurde outfit en een glitter boa om, vertrok ik van huis met een fles witte wijn rechts (voor mij) en een fles rode wijn links (voor haar) onder mijn jas. Tja, om daar nu zo open en bloot mee over straat te lopen…. neeeeh, dat vond ik nogal provocerend, en daarom; de flessen wijn verstopt onder mijn jasje!

Ik was een beetje aan de late kant (story of my life!) en zette een sprintje. Echter, dit bleek geen goed idee, want ik struikelde en viel plat op m’n carnavals-opgemaakte-bek. Terwijl ik nog altijd de flessen wijn stevig tegen mijn lijf aan hield, krabbelde ik omhoog. Ik was serieus hard gevallen en zag de mouw van mijn linkerarm op één plekje licht rood kleuren.

En werkelijk….. het enige wat ik kon denken was:

‘God… laat het bloed zijn!’ 😉

CARNAVAL

NB: Die uitspraak is overigens níet zelfverzonnen, maar komt uit de vroegere serie “De Brekers”, met o.a. Johnny Kraaijkamp sr.! :-D) 

© Eveline – Februari 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s