Nieuwe blogagenda =).

Per vandaag zal er een nieuwe blogagenda van toepassing zijn…. voorlopig even een ietwat rustiger blogschema 😀 . Met ontzettend veel plezier heb ik tot nu toe 6 tot 7 blogs per week gepubliceerd, maar de laatste paar weken/maanden bemerkte ik op dat ik eigenlijk wel héél veel hooi op het vorkje heb. Verschillende vlakken bij elkaar opgeteld dus. Dit samen met tijdelijk chronisch –contradictio in terminis– slaaptekort, heeft het geresulteerd in het feit dat ik op enkele vlakken de rem wat in zal trappen.Voor nu :-). Wil niet zeggen dat ik minder ga schrijven overigens, maar ik ga wel eventjes minder bloggen.

Maaruh…. alsnog meermaals per week, daar niet van ;-).

Het volgende blogschema zal de komende tijd van toepassing zijn:

NieuweBlogAgenda

Ik start voortaan de week met een mooie/leuke/ontroerende- quote. Dus de quote-of-the-day van donderdag verschuift naar de maandag. Dan op dinsdag zal er een beauty of fashion blog online komen, mits “voorradig”. Heb ik op een gegeven moment eventjes geen beauty of fashion item paraat, kan het ook gerust een weekje worden overgeslagen en dit zonder notificatie. Dan op woensdag weer een lifestyle en/of mamablog. Op donderdag een blogrustdag en op vrijdag ook weer een lifestyle/mamablog, zoals jullie die van mij gewend zijn.

Het weekend lassen we voortaan ook even rust in.

In de toekomst wil ik het recepten-item wat normaal altijd op de zondag kwam, overigens juist gaan úitbreiden en dan in de vorm van een VLOG, maar voor nu even niet… voor nu even kalmte, om er in de toekomst weer volledig in te zwieren. Blijf dus zeker langskomen :-D.

Fijne avond allemaal !!

© Eveline – Maart 2016

3 thoughts on “Nieuwe blogagenda =).

  1. Meid, je moet even goed naar je lijf luisteren en als dat betekent dat je even wat gas terug moet nemen op je blog – so be it. Ik begrijp het heel goed, soms moet je weer even op adem komen voordat je weer vol gas vooruit kan gaan. En bovendien, je gaat niet eens echt weg, je blijft gewoon hier: 3x per week! Dat is ook heel goed 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s