Petra’s nagelateljee!

Járen lang heb ik gel-nagels gehad. En niet alleen gel, maar ook acryl & gellac. I’ve had & done it all. Ik hou van lange nagels, vind het erg mooi en elegant. 😀 Tijdens de laatste zwangerschap liet de gel echter voortdurend los van mijn eigen nagels. Bummer! Hormonaal was er zoveel aan de hand dat de gel gewoonweg niet meer hechtte. Scheur na scheur en rondvliegende nagels waren het gevolg en ik besloot toen om er even mee te stoppen. Dat “even” werd iets langer, aangezien ons zoontje onlangs alweer 2 is geworden! 😉 Maar eigenlijk begon het wel weer te kriebelen….

(Voor nagels dus hè! Niet voor een 4e kind, haha!) 

13260029_1032290103519774_3222272398100880496_n

Petra Knol is nu enkele jaren gediplomeerd nagelspecialiste en is een sinds 1,5 jaar haar eigen nagelstudio begonnen, genaamd “Petra’s Nagelateljee“. Eerst werkte zij vanuit huis, maar sinds enkele maanden heeft zij een plek veroverd in “Asila hair & beauty studio”  (binnenkort ook hierover een beauty blog!), Vlietstraat 17, te Terneuzen. 

petraknol

Petra werkt snel en efficiënt en is een ware perfectionist. Verwacht niet dat je binnen een uurtje terug buiten staat voor nieuwe nageltjes, want je gaat pas bij haar weg als je handen er uit zien als prinsessen-juweeltjes. Petra werkt louter met gel en gellac. De kwaliteit is ongekend! Onderstaande foto’s zijn gemaakt door mij van mijn eigen nagels die Petra gedaan heeft en deze set zit er, ten tijden van het maken van de foto’s, al 3 weken op. Er is nog geen belletje lucht te zien (alleen uitgroei, maar dat is logisch).

Deze slideshow vereist JavaScript.

Je kunt met al je nagel-wensen bij haar terecht. Wil je naturel classy? French Manicure? Knal rood? Groen? Met tekeningetjes? Steentjes? Het kan allemaal, en het zit ook allemaal in de prijs inclusief. De prijzen zijn als volgt:

Nieuwe set nagels (met verlenging): € 55,- 

Nieuwe set nagels (zonder verlenging): €45,- 

Bijwerken na/binnen 4 weken: € 32,50 

Reparatie binnen een week: Gratis 

Reparatie na een week: €3,50 per nagel 

Voor zúlke kwaliteit nagels zijn de prijzen heel reëel, mijns inziens.

Dus… bent u woonachtig in Terneuzen of omgeving en zou u ook wel eens gelnagels willen en/of bent u op zoek naar een nagelspecialiste? Neem eens contact op met Petra’s Nagelateljee. Kijk op haar Facebook-pagina voor meer informatie en prachtige foto’s van haar nagelcreaties:

Petra’s Nagelateljee Facebook pagina

13895047_1194996130521043_6606282539633103790_n

© Eveline – September 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s