We lopen ‘m… hard!

Jaja.. gister heb ik mezelf opgegeven voor de Ladiesrun in Goes, voor de afstand van 10 km. Ja…. je leest het goed; ik als in; niet joggende ik…. ik als in de persoon die altijd zegt: “I never run with scissors. Those last two words were unnecessary”. Die ik. En niet voor de 5, niet voor de 7,5, nee, jongens: gelijk voor de 10. 

Tien, trien. 

Gelukkig samen met mijn lieve vriendinnetje Debbie. Samen, zorgt voor meer stimulans dan alleen. (Hoewel we de meeste trainingen afzonderlijk van elkaar zullen doen wegens de woonafstand van elkaar, maar dat terzijde 🙈). 

Dus, en, maar… aangezien dat spektakel al over een week of 12 is en ik al kan hijgen bij de trap twee keer op en af, leek het me een uitermate verstandig plan om as from today te starten met trainen. And so I did. 

Trainingsprogramma in de oortjes ingeplugd, hardloopschoentjes ingewerkt én als toetje vanavond een balletles meegepikt. 

Als dit morgen geen spierpijn veroorzaakt heeft, then I don’t know what will… 😉 

To be continued… 🤘. 


© Eveline – Januari 2017 

One thought on “We lopen ‘m… hard!

  1. Diep respect hoor dat je dat aandurft. Ik heb afgelopen week mijn eerste 10k gelopen na ruim 2 jaar, dus ik ben heel benieuwd. Hou ons op de hoogte. PS ik wist helemaal niet dat je een blog had, volg je al een tijdje op youtube en heb nu je blog pas ontdekt. Leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s