Review: Zusss…. =)

Helemaal hip & happening op dit moment is toch wel de webshop van Zusss. Basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs, is wat zij hebben en promoten. Zij hebben dan ook van alles: spulletjes voor in huis, bed & bad, keuken & tafelen, van papier (kaartjes e.d.), en ga zo maar door. Tevens hebben ze de categorie “Zusssie”, voor de kleine bijdehandjes onder ons.

Al meermaals heb ik een bestelling bij Zusss gedaan, en over de laatste bestelling doe ik bij deze graag een review.

Om te beginnen…. de doos waar het in verstuurd wordt. ZO…. LEUK! Check dit:

Met de slogan “Oooh… dit ga je leuk vinden!“, slaan zij de spijker op z’n kop. Want je vindt het inderdaad leuk. Je gister-voor-12-uur-bestelde artikelen, zijn vandaag al netjes binnen gekomen en dan zit het om te beginnen al in zo’n leuke beplakte doos. Geweldig. Dat start goed.

Bij het openmaken zie je als eerst het (altijd) toegevoegde magazine zitten van hun. Ooooh, dat vind ik niet alleen leuk, dat wordt gewoonweg SMULLEN!

FullSizeRender (4)

Vervolgens kwam ik al snel tot het besef dat ze er wat extraatjes bij hadden gedaan.

FullSizeRender (5)

In de 2 papieren zakjes zitten mijn bestellingen, en de rij daarboven is allemaal een cadeautje van Zusss. Aan mij. Hoe leuk!!!

IMG_4948

Mijn bestelling was een douchegel, wensbandjes, een kaartje met daarop “Ik denk aan je” en een citronella geurkaarsje. Ik bespreek hieronder de wensbandjes en de douchegel.

Wensbandjes

Niet alleen gave, zomerse bandjes (met de pakkende teksten “Ik ben zo blij met jou” en “Vergeet niet te genieten“), maar je helpt met deze koop tevens een ander. Van ieder verkocht setje wensbandjes, wordt er 50 cent gedoneerd aan stichting “Het vergeten kind“. Dat is dus dúbbel en dwars een product waar ik blij van word.

Lengte bandjes: 24 cm. Prijs voor setje van 3: €4,95.

De douchegel

IMG_4959

En dan zit daar nog een heel optimistische witte tube in, met in een grote letters er op: “Zonneschijn“. Een douchegel van Zusss. Het is een fijne douchegel met een hele milde, zachte frisse geur. Echt een zomer-dingetje, onmisbaar in je badkamer.

Prijs voor de douchegel: €8,95.

Retour policy

Wat ik ook als erg prettig ervaar, is dat er meteen duidelijk aan de factuur geniet is hoe je eventueel je spulletjes kunt retourneren. Niet dat ik me kan voorstellen dat je dat wílt doen, maar: het kan, indien gewenst, en op een zeer fijne uitgelegde wijze. En natuurlijk: je kunt overal je spulletjes retour sturen, maar heus niet bij iedere webshop dat het op zo’n overzichtelijke manier wordt aangegeven. Hier zit het daadwerkelijk aan de factuur vast, kan niet missen (en tevens op de achterkant alles nog eens kort en bondig uitgelegd d.m.v. plaatjes!).

IMG_4962

De factuur zelf begint overigens met “Hey leukerd, bedankt voor je bestelling!“. Ja, dan heb je me sowieso al. Al zit er stront in de doos. (Nou ja: bij wijze van dan natuurlijk 😛 ).

Hoe dan ook: ik vond het inderdaad héél leuk. Zoals altijd. Een bestelling van Zusss.

Ook nieuwsgierig geworden? Kijk zeker eens op hun website: Zusss.

© Eveline – Juni 2017

One thought on “Review: Zusss…. =)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s