Laura Hoornaert Fotografie

Because every picture tells a story

Op een mooie zomeravond aan het einde van augustus jongstleden, hadden wij de eer om Laura Hoornaert te treffen voor een fotoreportage. Deze 30-jarige Zeeuwse is een gemotiveerde fotografe waarbij professioneel fotograferen is ontstaan door een uit de hand gelopen hobby.

IMG-29

Ze nam ons gezin mee naar een stukje Zeeuws-Vlaanderen wat wij nog niet eerder gezien hadden: een sprookjes-omgeving, richting Hulst. Wat een magisch stukje Zeeland.

Ze maakte eerst wat “geposeerde” foto’s van ons als gezin, maar al snel liet ze de touwen vieren. Het kwam, zoals het kwam. En dat ervoeren wij als enorm prettig. Wil jij daar staan? Prima! Zusje erbij? Ook goed. Broertje even geen zin? Prima! Kortom: zoals het leven.

IMG_3541

En de plaatjes die zij geschoten heeft, zijn uit het hart gegrepen.

15

Op een hele, relaxte, normale manier. Niet op een: “een fotograaf is met ons op pad”-manier, maar juist: “Wij zijn op pad en oh verrek, er is een fotografe bij”. Ze was er wel, maar toch ook weer niet. Ze liet ons, ons. Ons lopen, praten, lachen. Gaf hier en daar wel wat bruikbare tips natuurlijk, maar verder fotografeerde ze in silencio.

IMG_7707

16.jpg

En wat was dat een gave ervaring… In die prachtige omgeving, met het gezin, gewoon…. te zijn.

10

De fotoshoot duurde bij elkaar 1,5 uur, maar het voelde aan als 15 minuten. But hey, that’s what they say: time flies when you’re having fun.

8

Portret foto’s van de kids heeft ze ook gemaakt:

En wow, wat zijn we tevreden met het resultaat :-D. Mooie foto’s die, daar waar het nodig was, iets bewerkt zijn achteraf, maar waar de puurheid bij iedere foto bewaard is gebleven. En dat is precies wat ik van een gezins-fotoshoot verwacht.

6

Van ons tweeën heeft ze ook nog een mooi plaatje gemaakt. Zo een uuuuh; ‘die hadden we écht nog niet’-foto =).

13

Laura rekent voor zo’n gezins fotoshoot €175,- en dit is all-in. Dat wil zeggen: het is een combinatie tussen portret, koppel & kids en natuurlijk het hele gezin samen. En “all-in” betekent tevens dat je niet per foto betaalt, maar alle mooie foto’s van Laura toegestuurd krijgt. De shoot duurt 1,5 uur en is inclusief eventuele bloemenkransen en natuurlijk het bewerken achteraf.

4

Zij doet overigens ook zwangerschapsshoots en apart kids, koppel en portretten. Tevens New born shoots en bruiloften. Voor meer informatie en bijbehorende prijzen, verwijs ik jullie met heel veel plezier naar haar Facebook pagina: Laura Hoornaert Fotografie.

Van de kinderen hadden we altijd al een paar mooie grote foto’s in de woonkamer, maar van ons tweeën eigenlijk nog niet…. Maar nu dus wel, op hardschuimplaat (van Saal digital). Een uitprobeerseltje qua materiaal, maar eigenlijk toch erg mooi en goed van kwaliteit.

FullSizeRender (11)

Nu nog eens kijken welke TOPPER we van de kids zullen uitkiezen voor een vergroting. Misschien wel deze…. 😀

IMG_3467

e601360b7407be313b3d8ec28a0e4537--college-senior-quotes-quotes-highschool

 Het was mij een waar genoegen. Dank je wel Laura! 🙂

En lieve allemaal: in maart/april a.s. mag ik, in samenwerking met Laura, een winactie opstellen om een fotoshoot van Laura Hoornaert fotografie WEG TE GEVEN!!!!!!!! Ja, jullie lezen het goed !!!! Hou dus zéker mijn blog en de Facebookpagina van mijn blog in de gaten !!!! 😀  

1

© Eveline – Oktober 2017

 

2 thoughts on “Laura Hoornaert Fotografie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s