Dit ben ik!

167725517

In alles om ons heen zit een verhaal. Dat heb ik geleerd van allebei mijn ouders. Iedere ontmoeting, ieder briesje, grassprietje, iedere lach, wát dan ook, kan een verhaal zijn of een verhaal worden en je dit kunt delen door het op te schrijven.

Wanneer ik echter met een bomvolle wasmand balancerend op de trap sta, alles overboord gooi, vervolgens uitglijd, m’n billen blauw val, een uur later m’n glas tot scherven omstoot, daarna het eten laat verbranden en als puntje op de i de diepvries nét niet dicht genoeg doe waardoor de ochtend erna het water op de grond ligt en alles ontdooid is, heb ik toch ineens minder de behoefte om het met mensen te delen. Hoewel ik dit vervolgens uiteraard wél doet, want de komische verhalen zijn het leukst ;-).

Mijn naam is Eveline (32), gelukkig getrouwd met mijn hubby (36) en samen hebben wij twee prachtige dochters (8 & 4 jaar) en een baby-boy (1 jaar). Voor de kost ben ik parttime receptioniste/planner, freelance schrijfster en buiten dit alles om ben ik ook nog fan, ik hou van reizen én ben rijk aan een groep fantastische vriendinnen. Zo alles opgesomd voel ik me extra gezegend. Mag ook wel eens gezegd worden.

Het is leven is druk. Af en toe sta ik (letterlijk) even stil in mijn huis, zo voor de spiegel bijvoorbeeld… en zie aldaar, een rimpel erbij! En denk bij mezelf; shoot, was ik niet nét nog maar 17? Bijna op weg naar Breda om HBO te gaan studeren?! Was ik niet nét nog maar 21, afgestudeerd in Londen, de wereld rondreizend en al…. Nee verrek, ik ben 32. Twee-en-dertig!!! TWEE-EN-DERTIG!

Dus ja…. dit ben ik.

Gelukkig en wel overigens. Ik sta er af en toe alleen van te kijken hoe snel het leven voorbij vliegt. En ja; er zit dan maar 1 ding op en dat is mee vliegen! (~Loesje!).

Met die quote in mijn achterhoofd had ik vorige zomer net mijn nagels gedaan om een leuk avondje op stap te gaan met m’n vriendinnen (wat niet wekelijks meer voor komt). Vervolgens schijt de jongste spruit de hele boel onder. Daar sta je dan; op je hoge hakken, gelakte nagels, met je cocktailjurkje aan, de poep van je dochter d’r rug af te krauwen. Ik kon niet anders doen, dan lachen.

Zo is het leven! Mijn leven! Vol verrassingen….

Dus ja, dit ben ik! Wie zijn jullie?

© Eveline – Last updated: November 2015.

9 thoughts on “Dit ben ik!

  1. Pingback: Met de tijd mee! | About my so called life!

  2. wauw net je blog gelezen ( vooral de parts over BSB) en meid ben ik even stikjaloers op jou 🙂
    Ben na 20jaar ook nog steeds heavy fan maar zo gek als jij ben ik nooit kunnen gaan. en dan de cruise, niet te geloven hoe graag ik dit ook zou willen doen maar jammer genoeg lukt dit nu echt niet!
    Ik blijf je blog volgen het leest echt zo leuk!
    and BSB 4-ever girl!!!!! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s